Datingonet

Zoosk i Sverige - en recension

Någon sade: "Zoosk - det låter som någonting jag skulle säga när jag vaknar upp från en mardröm! Zzzoooooskkkk!" Men denna datingsajt är allt annat än en mardröm, så mycket kan vi i alla fall säga. ;) Här kan du läsa en recension.

Zoosk är faktiskt en datingsajt som inte kostar något så länge man håller sig inom vissa ramar. För att kunna göra lite mer fancy schmancy grejer måste man betala och man köper då krediter, men genom att logga in ofta kan man även tjäna lite krediter. Gränssnittet är enkelt och man kommer igång snabbt (alltså inga sådana där matchmakingtest som tar timmar att fylla i). Det här är ingen sajt för dig som vill ha något väldigt gediget och seriöst utan Zoosk passar mer den som är intresserad av lättsam dejting. Det är mer som ett dating community. För att öka sina chanser att hitta någon här kan man fylla i frågorna. Varje dag kan man klicka på att man vill ha sina dagliga matchningar.


Är Zoosk fejk, en bluff?

Många har klagat på att de tror att Zoosk är fejk, en ren bluff. Detta grundar de på att det finns fejkprofiler. Men bara för att man får konstiga meddelanden från folk som inte är intresserade av att dejta egentligen så bevisar det inte att sajten har något med det att göra. Fejkade profiler finns på de flesta datingsajter. Ofta är de till för att locka in medlemmar till andra sidor eller så är det rena bedragare av typen Nigeriabrev. Misstänker du att du stött på en sådan här profil, t.ex. någon som skriver "Vi kan snacka mer på sajten X", tveka då inte att anmäla profilen till supporten.

Zoosk finns nu också som datingapp. Se bara upp med om du kopplar den till ditt Facebook-konto. Då kommer dina vänner på Facebook att kunna se om du använt appen och när (det kan dyka upp i deras News feed). Detta är bra för den som kanske även har tänkt flirta lite bland sina vänner på FB men mindre bra för den som vill hålla sin dejting privat.